Omroep Flevoland 10-12-24
Gezond de feestdagen door met een menu van studio PTmonique Circa. 2000 kcal en nog geen 100 koolhydraten.
Eet smakelijk en fijne feestdagen!
Ontbijt:Glas water en een kop groene thee.
Eiwitrijk broodje met laagje kruidenkaas met bieslook, 100 gram gerookte zalm, een gepocheerd eitje en strooi daar wat verse bieslook over.
Tussendoor:Glas water
Kop koffie met een eiwitrijke reep (PS. food & lifestyle)
Lunch: Pizza ala MoniqueGlas water
Eiwitrijke wrap (PS. food & lifestyle of Smart wrap) leg je op een vuurvast bord met een klein opstaand randje. (PS. food & lifestyle of Smart wrap)
Kluts op de wrap 3 eieren met een goede eetlepel hüttenkäse door elkaar heen.
Leg hierover wat stukjes broodbeleg kipfilet, paprika, tomaat, gesnipperd uitje en evt andere groenten naar smaak.
Bestrooi met een klein beetje kaas.
25 minuten in de oven op 200 graden.
Doe er een handje knapperige ijsbergsla over voor een extra bite.
Borrelplank:
Glas water
1 glas witte wijn of een rosé wijn
50 gram sashimi zalm plakjes met een beetje wasabi en Kikkoman sojasaus (minder zout)
50 gram kipfilet geroosterd met pittige kruiden
Dipsaus: tzatziki saus (zelfgemaakt van Griekse yoghurt 2%, tzatziki kruiden (pit en pit), scheutje citroen, geraspte komkommer (zonder schil) en een beetje knoflook)
Eetlepel olijven
Diner:
1 glas water
1 glas rode wijn
200 gram ossenhaas
200 gram gegrilde groenten
100 gram salade van sla, paprika, komkommer en tomaat
Dessert:
1 glas water
100 gram proteïne mousse
bolletje vanille ijs
Shotje sambuca
Fijne feestdagen!
Sportieve en ZeNN groet,
Studio PTmonique
Comments